Първоначално публикувано от DeViL145
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купиха ми 145-ца ;)
Collapse
X
-
alfa romeo 33 1.5
alfa romeo 145 1.6 boxer
-
аз пък мога да ти кажа лоша дума за тоя Илиан. Счупи ми сектрентите болтове на Тиграта, и то защотото е прост и неук! Миналото лято в адската жега се пребирах от София и карах бързичко , но точно преди стара загора ми даде проблем колата, както и да е закарах я при въпросния Илиан. Тъпака не се сети че като навън е 40 и малко градуса и аз съм карал бързо всяко тяло има така наченото "температурно разширение" напъна болтове и ги смаза, след това се оправда с това че били незнам си какви, а предполагам се сещате колко зор е да свалиш секретен болт без ключ. За боксер двигателите сега ти казвам къде ги правят Богомилово с/у Сервиз Жетон (на влизане от Стара Загора съвсем началото) има една автокъща АГИ. Те там ми казаха че ако беше боксер ще го оправят ама TS не пипат, а там съм карал доста коли и до сега нямам забележки от работата им.
Камене, казах ти аз още не я направил да върви, имам мн работа тея дни като вече стане за каране ще ти пиша да оправим и товя проблем спокойно145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от KamenА относно дебитомерите кога ще можем да ги сменим за едно кръгче.alfa romeo 33 1.5
alfa romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от DeViL145аз пък мога да ти кажа лоша дума за тоя Илиан. Счупи ми сектрентите болтове на Тиграта, и то защотото е прост и неук! Миналото лято в адската жега се пребирах от София и карах бързичко , но точно преди стара загора ми даде проблем колата, както и да е закарах я при въпросния Илиан. Тъпака не се сети че като навън е 40 и малко градуса и аз съм карал бързо всяко тяло има така наченото "температурно разширение" напъна болтове и ги смаза, след това се оправда с това че били незнам си какви, а предполагам се сещате колко зор е да свалиш секретен болт без ключ. За боксер двигателите сега ти казвам къде ги правят Богомилово с/у Сервиз Жетон (на влизане от Стара Загора съвсем началото) има една автокъща АГИ. Те там ми казаха че ако беше боксер ще го оправят ама TS не пипат, а там съм карал доста коли и до сега нямам забележки от работата им.
Камене, казах ти аз още не я направил да върви, имам мн работа тея дни като вече стане за каране ще ти пиша да оправим и товя проблем спокойно
Не правя нито реклама нито нищо на горе изброените гледам само на количката ми да и е добре , сътветно и на мен !!!alfa romeo 33 1.5
alfa romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от koko_33Първоначално публикувано от DeViL145аз пък мога да ти кажа лоша дума за тоя Илиан. Счупи ми сектрентите болтове на Тиграта, и то защотото е прост и неук! Миналото лято в адската жега се пребирах от София и карах бързичко , но точно преди стара загора ми даде проблем колата, както и да е закарах я при въпросния Илиан. Тъпака не се сети че като навън е 40 и малко градуса и аз съм карал бързо всяко тяло има така наченото "температурно разширение" напъна болтове и ги смаза, след това се оправда с това че били незнам си какви, а предполагам се сещате колко зор е да свалиш секретен болт без ключ. За боксер двигателите сега ти казвам къде ги правят Богомилово с/у Сервиз Жетон (на влизане от Стара Загора съвсем началото) има една автокъща АГИ. Те там ми казаха че ако беше боксер ще го оправят ама TS не пипат, а там съм карал доста коли и до сега нямам забележки от работата им.
Камене, казах ти аз още не я направил да върви, имам мн работа тея дни като вече стане за каране ще ти пиша да оправим и товя проблем спокойно
Не правя нито реклама нито нищо на горе изброените гледам само на количката ми да и е добре , сътветно и на мен !!!просто изразявам мнение(както и ти)
Днес бях в така прехваления сервиз на ФИАТ ама не съм очарован. Гледаха ми колата точно със толкова разбиращ поглед колкото я гледам и азот 11 до 16 часа сменяха филтри и масло, и правиха диагностика (много бавно по моя преценка), освен това немогат да замерват компресия, нито изгорели газове, нито ми проверига Аир-баг-а, а не пропуснаха да ми го вкл. в цената!
За смяна имам следните компоненти, моля да ме консултриате за цените защото както казах не съм запознат с цените на алфите:
1 р-к 68,00
2 обт. р. 117,07
3 пар. р 34,94
4 пистов ремък 25.74
5 задни накладки (симпер или нещо такова) 34.03
6 гарнитура капак 64.74
труд - смяна на ангр. р-к 75 задни налкадки 18
и ако излезе Вариатор - 380,42
Нормални ли са тези цени ?
ВЕРНО ЛИ ТАЗИ КОЛА НЯМА ГОРИВЕН ФЪЛТЪР?!
А газовата ми е Landi Renzo и в Стара Загора имало 1 човек който имал софтуер за тях ама бил на море - т.е. ще ходя до Пловдив, и там мога да направя въпросния ремонт. Знам че направо като консултатни ви използвам, но ви моля за отзивчивост - новак съм145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
Само информативно - тази година Junior линията на 145цата си е с тази броня ОРИГИНАЛНО, а шума идва от пластмасата на огледалото. Удар е имала отпред ама колкото да се пукне бронята инъче си е оригиналната145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
няма 145 излязла със нова предна и стара задна броня
вариаторът е максимум 300 лева даже овата пратка са по-евтини
няма горивен филтър
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от DeViL145Може и ти да си прав, гледах в мобил.де и там видях много 99та със същата предна броня затова си помислих че са такива всичкитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment